woensdag 19 mei 2010

one flower, quiltig bee en prins op de erwtVanmorgen hadden we quiltingbee bij Marianne.
Eigenlijk hebben we afgesproken om dan aan de gezamenlijke quilt te werken. Maar vanochtend hebben ik een paar hexablommen gemaakt. Tenslotte is het vandaag "one flower wednesday" en wil ik toch graag iets laten zien.
Als de bee bij Marianne gehouden wordt, zit mopsje Senna er altijd bij. Ze moet in de gaten houden dat we goed doorwerken en niet teveel kletsen.
Dit zijn de hexagonnen van deze week. Het totaal staat nu op 20 stuks. Ik kan dus nog wel een tijdje vooruit eer het een beetje quilt wordt. Maar ondertussen denk ik wel na over de manier hoe ik ze straks aan elkaar ga zetten. Maak ik er een "paadje" tussen, of een enkele blokje, of helemaal tegen elkaar aan????? Eer het zover is zal ik maar eens bij mijn medeblogsters gaan kijken voor ideeën.
Regelmatig kom ik op blogs foto's tegen van katten die op quilts, lapjes of in quiltringen liggen. Natuurlijk is mijn zwart monster Daniek daar geen uitzondering op. Maar als je even een stapeltje quilts neerlegt, vinden de honden het zeker net zo heerlijk om er op te slapen. Op de foto lag Keno heerlijk als een "prins op de erwt" te slapen, maar werd wakker omdat ik een foto ging maken. Och ja, dan neem je de haren wel voor lief als er zo'n lieverd ligt.

10 opmerkingen:

 1. Hallo Pauline,

  mooi geworden, je blommen. Ik vind het stofje met die rode granaatappeltjes errug leuk (ik ben dol op granaatappeltjes, in welke vorm dan ook).
  groetjes en een fijne dag,
  Tineke Lelieveld

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Your garder is growing - I now have only 7 I think - I only made one this Wednesday. I loked your blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto van Keno, zoals hij daar prinsheerlijk ligt op een stapel quilts waar het vrouwtje met hart en ziel aan gewerkt heeft. Ik geef hem geen ongelijk, wat wil je nog meer!!!!
  Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pauline, wat een lieve bloemetjes heb je daar.
  En die prinsje van jou is zo lief! Knuffeltje uit Cyprus voor hem!
  Groetjes,
  Valentina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zie het al Pauline, bij jou is het ook zo met je beest......als het incidenteel is , is het ook nog wel leuk he, je blommen zijn erg leuk geworden!

  groetjes, Jeannet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ha pauline,
  ik blijf het knap vinden al die heksadingen! het geduld waarmee je steekje voor steekje zo'n ding in elkaar zet en als het dan met heel veel andere klaar is nog eens in elkaar zetten in weer een nieuw patroontje.
  Hekchapeautje!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een schatje daar op die stapel quilts!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie bloemen heb je weer gemaakt. En ach, het bedenken hoe je ze in elkaar gaat zetten heeft toch nog even tijd? En al bloemetjesmakend weet je op een gegeven moment ineens hoe je quilt eruit moet gaan zien... Toch?

  groetjes, Joke
  www.jora.punt.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Cute little quilting bee and your flowers are beautiful!

  BeantwoordenVerwijderen