maandag 10 mei 2010

hierbij dan mijn eerste groepsproject

Vandaag staat er bij Marianne een foto van het eerste project dat we als groep samen gemaakt hebben. Naar aanleiding van haar blog heeft Marion ook haar quilt op haar blog gezet. En ja, dan kan ik niet achterblijven en ben snel naar de slaapkamer gegaan om een foto te maken van mijn groepsquilt. Hij hangt al jaren boven het bed en de kleuren van sommige lapjes zijn vaal geworden, terwijl anderen nog net zo fris zijn als jaren gelden.

Jullie zullen wel denken wat moet een volwassen mens met pluche speelgoedbeesten???
Tja, dat krijg je ervan als je gek op ezels bent. Dan wil iedereen je een ezel cadeau doen (en eigenlijk ben ik alleen dol op "echte" ezels, haha)
Vanmiddag ben ik bezig geweest met iets uit te proberen, maar het was absoluut niet naar mijn zin. Dus alles weer terug in de lappenmand gestopt en daarom ook geen foto. Ik zal er nog eens wat langer op broeden, misschien dat ik op andere ideeën kom.

5 opmerkingen:

 1. Leuk toch!!! Alle drie tegelijk.

  Ik probeer ook steeds iets uit, bij 25 projecten ben ik de tel kwijt geraakt haha.

  Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ha pauline! wat is een groepsquilt? maak je diemet een groep? lijkt me moeilijk om met z'n allen op zo'n klein lapje te borduren?! en ik weet ook nog steeds niet wat een affo is?
  wat heb je uitgeprobeerd vanmiddag? ik ben niet nieuwsgierig, maar wil wel graag alles weten.
  groetjes en tot...
  je nichtje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Twee pluche beestjes valt wel mee, ik heb er een stuk of ....... Merendeel kleintjes met een verhaaltje erbij.
  Leuk de drie quilts weer te zien, is al even geleden dat ze op de tentoonstelling hingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Naar aanleiding van de mail van Gonny heb ik ze alle 5 op mijn blog geplaatst! Ik ben ook heel erg benieuwd waar jij op zit te broeden.......

  BeantwoordenVerwijderen