maandag 30 augustus 2010

kunstmarkt en POTC

Brrrrr, het lijkt wel herfst. Regen, storm en onweer, dat is toch geen Sint Rosa-weer. Normaal is het in het kermisweekend altijd mooi weer, maar dit jaar is het wel bijzonder slecht.
Voor de handwerksters onder ons is het natuurlijk ideaal weer. Lekker warm binnen, kopje koffie en wat lekkers onder handbereik.......
Voor de mensen die gisteren op de kunstmarkt stonden was het toch niet zo leuk. De kunstmarkt was wel erg leuk. Er was een grote diversiteit, maar ook veel kraampjes met sieraden. De een nog mooier dan de ander. Dus het is maar een geluk dat ik niet van kettingen en armbandjes houd, anders was ik arm thuis gekomen.


Hier een foto van de kraam van Vilterietjes
Zoals jullie zien kon er toch nog hartelijk gelachen worden.

Zaterdag heb ik weer eens aan de POTC gewerkt. Er is nu 1 hoek klaar en langzaam begin ik de opbouw te begrijpen. Nu weer even wat patroontjes knippen en dan weer verder. De zin is er een beetje vanaf, maar ik probeer nu elke dag een uurtje aan deze quilt te werken. Want het resultaat mag er zijn, vind ik.

Zo, de koffie is doorgelopen en ik ga even naar "Koffietijd" kijken en ondertussen een biesje vastnaaien van een bijna-AFFO.

Fijne dag,
Pauline

7 opmerkingen:

 1. Ha Pauline!
  Wat wordt die POTC toch mooi! Ik hoop dat je er snel weer zin in krijgt, want hij is zo de moeite waard om afgemaakt te worden.
  Succes ermee!
  Groetjes en tot...Riet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat wordt het mooi Pauline, ik ben nog steeds op zoek naar de stof om die van mij af te maken. Ik vind jou kleuren ook zo mooi, fijne dag en groetjes van Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De hartjes bij viltariet zijn leuk zeg!! Je quilt wordt schitterend!! Afmaken hoor, hoekje voor hoekje! Mooie avond verder, groeten, Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig maar dat het slecht weer is anders kon je er misschien nog onderuit komen. Nu niet. Dus hup, aan 't werk aan die POTC!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sadly we are having another heatwave! Your POTC is SO beautiful! Can you see the big smile on my face! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De quilt wordt echt prachtig,even door de zure appel heen bijten en uiteindelijk wordt het beloond met een geweldig resultaat waar je trots op kunt zijn.
  Wat het weer betreft van afgelopen weekend heb je helemaal gelijk. Ik ben op St.Rosa geboren, meer als 30 graden schijnt het toen geweest te zijn, ik kan het me niet meer zo goed herinneren, maar ik kan me zelf in elk geval wel herinneren dat het altijd goed weer was op mijn verjaardag. Zon, bloeiende gladiolen en kermisfeest dat hoorde er altijd bij. Jammer dus dit jaar weinig zon. Heb nog de hele avond zitten zoeken naar een rood wit blauw blokje, mijn Hollands quiltje, maar nog niets gevonden.(haha geheimpje tussen ons).
  Fijne dag nog en zet `m op met de POTC, je zult er blij mee zijn. Groetjes van Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie quilt wordt dat zeg!!!! mooie kleuren gebruik je niet stoppen hoor....gewoon doorgaan.

  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen