zaterdag 14 augustus 2010

cadeautjes

Deze week is er nog maar weinig patchwork uit mijn handen gekomen. Er zijn van die dagen dat je er niet toe komt om ook maar één steekje te maken.
Zoals gisteren b.v., toen mijn zus (die in Duitsland woont) op bezoek kwam met zoon en schoondochter. Heel gezellig, en nog veel leuker was het dat ze ook nog cadeautjes bij zich hadden. Door een erfenis verkregen. En aangezien ik een lichte tic heb voor servies waren deze twee 2-persoonserviesjes bij mij zeer welkom. Het probleem is dat ik er nu een plaatsje in de kasten voor moet zoeken.


Het is heel dun porcelein (ivoor) en uit de jaren vijftig.
Er was ook nog een klassiek 6-delig servies bij, ecru met een gouden randje. Maar daar heb ik echt geen plaats meer voor. Als ik er niemand een plezier mee kan doen gaat het in de doos voor de rommelmarkt.

Ook deze naaibox heb ik gekregen (met inhoud). De blikjes die op het deksel staan lagen in de laatjes van de box. Ik heb al een oude naaikist die van mijn schoonmoeder is geweest en door mijn schoonvader zelf is gemaakt van oude luiken. Dus ook voor deze naaibox ga ik goed tehuis zoeken.


En dan ook nog de 3 potloden die we van Marion
gekregen hebben! Heerlijke potloden om patroontjes mee te tekenen (of om te gebruiken om te puzzelen).

Hier zit dus een gelukkig en tevreden mens aan de computer, haha.

Fijne weekend,
Pauline

3 opmerkingen:

 1. Snap helemaal dat je voor het linker serviesje gevallen bent, wat een schattig blauw bloemetje!! Helaas geen servies nodig hier hihi. De naaibox is wel heel apart! Veel plezier met de potloden, je kunt weer even vooruit! Mooi weekend, tekense, groeten, Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Pauline! Wat een schattige serviesjes, ik hoop dat ze en tehuis vinden vóór ze naar de rommelmarkt gaan. Nog veel Action gehad gisteren?
  Groetjes en tot....je nichtje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Pauline,
  Rommelmarkt!?!? Wat dacht je van marktplaats als het echt niet lukt in de kasten. Wie weet??
  Ik ga er iets van op het blog zetten, lees maar eens als het klaar is.
  Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen