zaterdag 10 april 2010

regiodag Limburg

Gisteren was er weer regiodag in Limburg. Al jaren organiseren Marion en ik die en het is toch steeds proberen om iets te vinden wat de mensen leuk vinden. Dit jaar was Quilt it and Dotty te gast. Ze verzorgde een workshop en stond er met haar winkel. Traditiegetrouw stond ook de fa. van de Moosdijk op onze regiodag. Wat hebben die toch een keuze in boeken!
Het was weer een gezellige dag en alle foto's staan op de weblog van Marion.

Een paar dagen eerder hadden we quiltingbee met onze woensdaggroep. Gonny heeft haar vriendinnenquilt ook geregen en kan nu beginnen met quilten.
Haar quilt is een stuk kleiner,maar zij werk nu eenmaal graag klein.

En wie moest er weer meteen bovenop gaan liggen? Juist ja, Rhoba. Wat is een quilt toch verleidelijk voor huisdieren. Zou het komen omdat we het werk zo vaak in handen hebben gehad dat het naar ons gaat ruiken?

Mariet is bezig met een lente-quiltje voor op tafel, hele lieve, zachte kleurtjes. Ze werkt met de kartonnetjes van Busy Fingers.

4 opmerkingen:

 1. Ik ben benieuwd wat Mariet nu met de quilt gaat doen gezien de verkeerde maat vierkantjes voor de rand. Ik vind Rhoba wel heel lief naar het vrouwtje kijken. Daar moet toch wel een koekje of zo tegenoverstaan!! Ben je bijgekomen van de regiodag? Ik ga nu de financien afhandelen en dan kunnen we over de volgende regiodag gaan nadenken. Think think.......

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh en nog bedankt voor je felicitatie. Het eerste cadeautje vanmorgen was een heel mooi schaartje. Heb ik laatst bij een zeker iemand op de weblog gezien. Dank je wel!!
  Verder heb ik nu al bloemen gekregen en geld (kan ik op 1 mei lekker winkelen in Veldhoven)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is Rhoba toch een schatje he. Ik weet nog niet wat ik met mijn rand doe. Heb hem op de bee bij Jaqueline laten zien en ze vonden hem ook leuk. Ze vonden het werkje van de regiodag ook geweldig. Is ook wel erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Pauline,
  Wat leuk dat ik nu kan zien waar je mee bezig bent.
  Het was vrijdag weer gezellig op de regiodag en de 2 introducees willen zich lid maken,want ze hadden werkelijk genoten.
  Fijn dat je quilt al helemaal klaar is en hij is mooi geworden.

  Marie-Louise.

  BeantwoordenVerwijderen