zaterdag 17 april 2010

quilting bee en een ouwetje

Een keer per maand is er quiltingbee bij HandwerkzaakMarij. Het is er altijd heel gezellig en er wordt meer gekletst dan genaaid. En natuurlijk in de winkel alle nieuwe stoffen bekeken (en het blijft niet alleen bij kijken,haha).
We hebben ook altijd een show-and-tell en deze keer had ik mijn herinneringsquilt mee.

's Ochtend had ik bij Marion Meessen van Thefinishedquilt mijn twee quilts opgehaald. Ze gaf me toen een quilt mee voor het project Jopie's dromenquilt. De quilt is door haar moeder mevrouw Meessen uit Wijlre gemaakt en Marion heeft hem op haar longarm doorgequilt.

De andere foto's die gemaakt zijn op de bee kunnen jullie zien bij Marion's quilt weblog. Zij heeft bovenstaande foto's gemaakt.
De twee quilts moet ik nog afbiezen en dan maak ik er foto's van om jullie te laten zien.
Daarom vandaag een "ouwetje". Deze quilt is gemaakt van Debbie Mumm-stoffen die ik gekregen heb van mijn zus Bep voor ons 25-jarig huwelijk. Deze quilt was vrij snel klaar en hangt geregeld aan de muur.De kleuren zijn in echt iets donkerder, zoals beter te zien is op de close-up foto.
Het vilten poesje is een verjaardagscadeautje van Gonny, is het geen engeltje (in tegenstelling tot de "echte" kat die ik heb).

Fijn weekend nog.

2 opmerkingen:

  1. Wat heeft "echte"kat dan uitgespookt? die is toch lief?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik heb je blog gelezen,hij is heel erg leuk.
    Hij ziet er erg professioneel uit.
    tot ziens.

    BeantwoordenVerwijderen