vrijdag 12 november 2010

paar foto's van de tentoonstelling

Woensdagmiddag ben ik naar de tentoonstelling geweest van Quiltwinkel Marij in Beek.
De quilts hangen verdeeld over drie locaties en op weg naar een andere locatie kijk je je ogen uit. Want een aantal winkels en woonhuizen hebben ook quiltjes aan de poort, raam of etalage hangen.
Veel foto's heb ik niet gemaakt, want er komt straks een DVD met foto's van alle quilts.
Voor de onderstaande foto's heb ik toestemming gevraagd om alvast te publiceren zodat jullie een indruk krijgen van de prachtige quilts.Er was ook een wedstrijdcategorie voor tassen. Is dit geen leuke manier om ze te showen? De ene tas is nog leuker dan de ander.

Morgen ben ik als "engel" in de winkel. Mocht je morgen komen, kom dan even kennis maken.
Nog een goeie tip: koffie met ijstaart bij Choman een klein stukje verder dan Marij, lekker!!!!


Vorige week heb ik samen met mijn zus (en haar zoon als chauffeur) een reisje naar Tilburg gemaakt. Haar dochter en schoonzoon hebben pas een nieuw huis en dat moesten we gaan bewonderen. Maar wat doe je als je in Tilburg bent en 's middags even tijd hebt? Ja, dan móét je naar de winkel van Dorry, zeker als blijkt dat het maar een kwartiertje lopen is. Wat een gezellig winkeltje, met echte "Dorry-stofjes".
Er zat weer lijm aan mijn vingers, want er zijn een paar lapjes aan blijven plakken, hihi. Een aanvulling voor de Farmer's Wife.

Fijne dag verder en misschien tot morgen,
Pauline

6 opmerkingen:

 1. Ik ben benieuwd naar die dvd, handig als je ver weg woont, kun je toch nog lekker op de hoogte blijven.
  Tja, en dat van Dorry herken ik hoor. Mijn broert studeert in Tilburg en woont er ook niet gek ver vandaan (maar om de een of andere reden wil hij er niet naartoe).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's en het lijkt me echt een heel bijzondere tentoonstelling.
  Hé, ik heb inderdaad bij Marion en mama gezeten.
  De hele tijd dacht ik: dat kon Marion van het blog zijn, maar je vraagt dat natuurlijk niet aan een vreemde haha, wist ik veel dat het eigenlijk een bekende was?
  Veel plezier morgen, ik kom niet, want we maken een lekker luie zaterdag.
  lieve groet en tot...riet:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grapppig dat je de quilt van Truce als eerste op je blog hebt staan! Ik ben vandaag naar de tentoonstelling geweest en ik heb hier wel 3 foto's van gemaakt. Ik vind hem zo mooi en een leuk patroon! Ik ga dat in ieder geval eens proberen over te tekenen in EQ7. Ben vergeten te stemmen, anders had Truce wel een kansje gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach, vervelend he die lijm hihi! De quilt links boven is om te smullen zo mooi!! Hele fijne dag morgen, groeten, Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat heerlijk om even in het winkeltje bij Dorry geweest te zijn: tis smullen daar!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie quilts daar in Beek, jammer dat ik ze niet allemaal heb kunnen zien

  BeantwoordenVerwijderen