vrijdag 8 juli 2011

weinig steekjes gezet, maar.......

toch hard gewerkt!
Ik geloof dat ik nog nooit zo snel een paar sokken af heb gekregen. Deze waren binnen een week (alle 2!!) klaar. De verjaardag duurt nog een paar weken, maar het eerste cadeautje is dus klaar. Laat je niet voor de gek houden door de "zielige" blik van het fotomodel. Zo zielig als hij kijkt is hij ├ęcht niet hoor. Eigenlijk is hij gewoon een verwend nest, die het liefst handmatig zijn brokjes krijgt gevoerd. En wie is vaak zo gek?? Ja, hoor, de schrijfster van dit berichtje, haha.Deze biscornu heb ik gisteren ook eindelijk afgemaakt. Het borduurwerkje lag al jaren in een laatje te wachten op afwerking. Het is geborduurd met garen van het merk Waterlelies, zijden garen dat in kleur verloopt. Ik vind het een prachtig effect geven.


Met twee AFFO's mag ik weer aan wat anders beginnen, of niet dan? Van sokken breien heb ik eventjes genoeg, maar wel zin om weer te gaan borduren. En natuurlijk....patchen doe ik ook nog steeds. Maar het wordt een beetje saai als ik telkens de (bijna) dezelfde blok op de foto zet.

O ja, Gonny (van onze bee is ook een blog begonnen. Nemen jullie eens een kijkje bij haar?

Alvast een fijn weekend,
Pauline

9 opmerkingen:

 1. uhhhhhhhhh, wat is een biscurdinges?????
  het ziet er uit als een speldenkussen, maar misschien is het wel een ballenzakje, of een kruidenhouder, of een zeepzakje, of een lolyopbergplaats, of een beschermhoesje voor suikerspinnen, een oorkussentje en dan die sokken: mmmmmmmmmmmmmooi en ik ben nog lang niet jarig:) fijn weekend!!!!!!!!!!!!!!1

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heeft dat model twee linkse poten, of wat zie ik????

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben het met Riet eens. Kwa borduurwerk ziet de kleur er prachtig uit, maar wat is een biscornu???? Uitleg volgende week woensdag A.U.B.
  Keno krijgt op zijn keurraportje te lezen dat hij er erg mooi uitziet maar een beetje erg de Franse stand heeft met zijn voorpoten:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed hoor, 2 dingen afgemaakt, natuurlijk mag je nu aan wat nieuws beginnen!
  en je hond is echt grappig ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. prima, twee dingen af.......
  en wat een prachtig garen.......

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een leuke biscornu!!! Gek, he,dat iets zomaar blijft liggen en dan in een mum van tijd afgemaakt is.....heel herkenbaar!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahhaha hond heeft nu ook warme pootjes, ze zijn mooi, en je biscornu ook schitterend.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. gezellig, ik zal je laten weten als bietje komt, kun je meteen de biscornu uitleggen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ha fluisteraar, dinsdag gaan we elkaar dan in het echie zien. Spannend.

  BeantwoordenVerwijderen