zaterdag 30 april 2011

restenquilt en cadeautje

De laatste tijd heb ik maar weinig aan patchwork gedaan. Wel heb ik 4 blokken van de restenquilt aan elkaar genaaid voor het effect. Het is een leuk blok om te maken en er liggen alweer twee nieuwe klaar om elkaar gezet te worden.


Van de week kreeg ik van Riet (Vilterietjes) een vroeg verjaardagcadeautje. Ik vind de tekst erg leuk. Af en toe moet je eens de regels overtreden.....


Als ik, zoals nu, aan de computer zit, kijk ik uit op een vogelhuisje. Het wordt dit jaar voor het eerst bewoond door een echtpaar koolmees. De jongen zijn al uit het ei, want er wordt de hele dag door af en aan gevlogen met voedsel door pa en ma. Ik hoop dat ik het moment van het uitvliegen ook zie (en misschien zelfs een foto kan maken).


Zelf heb ik niet zoveel met Koninginnedag, maar voor iedereen die het viert ben ik blij dat het zo'n mooi weer is. Geniet ervan! Ik vier morgen op de Dag van de Arbeid mijn eigen feestje (grinnik).

Fijn weekend verder,
Pauline

7 opmerkingen:

 1. vanaovend is den aovend en mörge den daag dat ich dich proficiat wunsche maag:
  PROFICIAT!!!!!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat ik hier dit gezegde terug lees. De kinderen dachten altijd dat ik het zelf bedacht had. Niemand bleek dit te kennen. Dus jullie wel! Ik sluit me dus helemaal bij Rietje aan en wens je alvast heel hartelijk PROFICIAT en een heel fijne dag morgen. Wij voegden er nog aan toe en dat ik dich noe alvast besteake maag. Ik hoop voor jou dat je ook heel veel cadeautjes krijgt.
  De quiltblokjes worden trouwens heeeeel erg mooi. Ook het patchwork was op de kunstmarkt in Sittard aanwezig vanwege de Koninginnnedag, leuk toch!
  Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hartstikke proficiat en overtreedt maar heel veel regels vandaag, lekker genieten vooral. Hele dikke knuffel....Peebee

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De spreuk is een waarheid als een koe. Hoe heerlijk om niet te doen wat er van je verwacht wordt. Geniet van vandaag! Leuk dat je vogelhuisje bewoond is. De beestjes hebben wel smaak dat ze dat mooie woninkje hebben gekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. LANG ZAL ZE LEVEN, LANG ZAL ZE LEVEN....
  HIEPERDEPIEP HOERA !!!!!!!!(muziek moet je er even zelf bij bedenken) PROFICIAT
  Heel fijne dag, het zonnetje schijnt,geniet ervan.
  Groetjes van Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ... LANG ZAL ZE LEVEN IN GLORIA. IN DE GLOOORIIIIIA, IN DE GLOOOORIIIIIA.
  dat was Marianne vergeten :)
  Fijne dag gewenst!!
  groetjes,
  Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een geweldige spreuk.....zou ik hier ook ophangen met mijn twee autisten......:):):)

  En ik vind je restjesquilt erg mooi worden........Hoe maak je de witte blokken als ik vragen mag?

  BeantwoordenVerwijderen