zaterdag 27 augustus 2011

(te) lang geleden en give away


Tot mijn schrik zie ik dat het al twee weken geleden is dat ik voor het laatst geblogd heb.
Maar veel nieuws kan ik niet laten zien. Afgelopen weken heb ik vooral gequilt aan mijn Farmer's Wife. En die schiet lekker op, al 25 blokjes klaar, dat is bijna de helft.
In de driehoeken aan de rand wil ik dit patroon quilten. Het is een stukje van een grotere mal.


Maar omdat ik toch regelmatig moet stoppen met quilten heb ik maar eens een UFO ter hand genomen. De Dublin steps, dit is de 8e blok van de 12. In het midden wil ik een applicatie of glas in lood maken. Het is de bedoeling dat het uiteindelijk een quilt van 4x4 blokken wordt, ca. 1 mtr.


Tussen de bedrijven door wordt er ook soms een steekje geborduurd. Dit is een patroontje van Time to stitch van Ria Lanser. Een lekker klein werkje, maar wel op 16-draads linnen, dus priegelwerk.

Bij het opruimen van mijn boeken en tijdschriften vond ik weer eens de lectuurbak met kant-en-klaar pakketjes van Bobbin. Een aantal jaren geleden heb ik alle pakketjes besteld en er een paar gemaakt. Maar er zijn er een paar blijven liggen en die ga ik niet meer maken.
Misschien vindt een van jullie het wel een leuk pakketje, het is Kaatje de Kerstengel. Het is compleet met materiaal en stof, alleen zelf de vulling toevoegen.
Als je interesse hebt laat dan een reactie achter. Bij meerdere gegadigden wordt er geloot op het einde van de week. Want ik merk dat de bloggers van Weblog nog steeds niet online zijn. Die moeten ook een kansje hebben.


Zien jullie rechts het nieuwe Quiltnieuws liggen? Straks lekker even bladeren en lezen.

Ondertussen begint het wel weer te kriebelen om aan iets nieuws te beginnen. Ideeën zat, maar ik moet streng zijn. Eerst weer een top(je) af maken, o zo.

Ik wens jullie verder nog een fijn weekend,
Pauline


7 opmerkingen:

 1. ooh ik maak graag een kansje........
  leuke verloting

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk quiltpatroon heb je in je driehoeken, Pauline. Wat schiet je al lekker op. In die Dublin quilt lijkt me ook erg leuk, daar ben je trouwens ook al ver mee. Dus nog even en er kan iets nieuws komen. Of heb je nog meer ufo's?
  Ook ik wil graag meedoen met de verloting van de engel, ik ben gek op engelen!
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je boeren wijfie wordt mooi, rustig aan met quilten! En ufo's die heb ik niet (oepsie, lol) Vind het top van je dat je zo sterk bent om eerst iets af te maken. De verloting mag mijn deurtje voorbij gaan, het is een schatje maar er ligt nog zoveel!!

  bedankt voor je berichtje, we hebben zeker lol samen.

  fijn weekend, knuffel Else

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooooohhhhhh, de nieuwe quiltnieuws zeker het regiovertegenwoordigerseerderverzondenexemplaar, moet ik dus nog even geduld hebben ;-(
  Mooie opvulling van de "driehoek". Ook het borduurwerkje wordt leuk. Het blijft mooi dat verlopende garen. Leuke engel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ha ha, ik heb ook al het regiovertegenwoordigerseerderverzondenexemplaar ontvangen!!! ... ik vond 'm inderdaad erg vroeg deze keer....
  Leuke engel, maar ik laat 'm graag aan me voorbijgaan. zo veel al te doen he....
  Groetjes van Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Al een beetje bekomen van de schrik?? Lief borduurtje!! Laat de engel maar aan mij voorbijgaan hihi, hier ligt nog genoeg om mij mee te vermaken! Veel leesplezier, liefs, Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hele leuke engel, maar ik kan echt niet borduren, daar ben ik met het hondje wel achtergekomen. nog glaskralen gemaakt gisteren?
  bedankt voor het bezoekje, altijd leuk als jullie even langskomen:)

  BeantwoordenVerwijderen