zaterdag 4 juni 2011

een beetje zielig, maar ook weer niet

Rare titel van dit bericht, niet? Het zit zo...eigenlijk zou ik gisteren voor 10 dagen naar Spanje zijn vertrokken. Maar omdat ik een paar weken geleden nogal veel last had van hartritmestoornissen heb ik de reis geannuleerd omdat ik het niet aandurfde. We zouden met 4 vrouwen gaan en ik had me er erg op verheugd. Gisteren ben ik ze in Maastricht gaan uitzwaaien en deed een heel klein beetje pijn.
Maar niet getreurd...... ik heb mezelf een leuke week beloofd. Er staan allerlei gezellige uitjes op het programma.Toen ik gistermiddag weer thuiskwam lagen de stofjes van Magdaleentje op de mat. Deze stofjes wil ik ook nog gebruiken in de quilt met de reststoffen van de Farmer's Wife Quilt. Ze zijn weer mooi, he?Vanmiddag ben ik samen met Riet (Vilterietje)gaan lunchen bij de Chinees net over de grens in Duitsland. Het was heel gezellig en erg lekker. Daarna samen naar een winkelcentrum en wat rondgelopen, maar alleen wat handdoeken gekocht bij de Hema.
Morgen staat er een brocante en antiekmarkt op het programma. Ben benieuwd, het is de eerste keer dat het op die plek georganiseerd wordt. En aangezien ik mijn zakgeld voor de vakantie nog kan besteden, hoop ik dat ik wat leuks zie, hahahaha.

Van de week kon ik eens slecht in slaap komen en wat doe je dan als quiltster????? QUILTS maken in je hoofd. Niet dat dat heel bevordelijk is voor je nachtrust, want je wordt er maar wat onrustig van! En ik werd weer helemaal wakker toen ik aan mijn stoffenvoorraad dacht. Niet dat het zo overdreven veel is, maar het is uiteindelijk wel de bedoeling dat de stofjes ooit getransformeerd worden tot quilts, niet dan? Ik heb toen maar besloten om een aantal projecten te "verkleinen". Meestal maak ik quilts in de maat voor een 1-persoonsbed. Nu ga ik een paar projecten afmaken, maar dan in de maat van een wandkleed(je). Het eerste begin ik met de quilt die in de rechterkolom staat, de Roots of the Madder. Ik heb zes blokken klaar en met nog drie erbij en een leuke rand is het een leuk maat voor aan de muur.


Ik merk dat het probleem bij Blogger opgelost schijnt te zijn, ik kan tenminste weer normaal reacties plaatsen.

Fijn weekend verder,
Pauline

9 opmerkingen:

 1. Een beetje zielig ben je toch wel hoor....maar gelukkig hou je het hoofd koel en heb je al weer leuke plannetjes gemaakt!
  Dus wens ik je een fijne week en veel hobby-plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ach weet je pauline: zo ga je op vakantie en je knipt een keer met je vingers en je bent weer thuis! veel plezier op de brocante markt morgen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh, waar is die brocante markt dan??? Gelukkig heb je vanalles gepland voor de komende week. Dat is heel goed. Maar je bent toch niet het type dat zielig gaat zitten kniezen (tenminste, niet een hele week, toch???), dus dat komt helemaal goed met jou!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. test,test
  Ha, eindelijk het lijkt weer te werken na.......Nu hopen dat het zo blijft...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Maar het klinkt helemaal niet verkeerd zo en je zit gelukkig niet te kniezen achter de geraniums! Prima idee trouwens, zo maak je toch de quilts die je in je hoofd hebt zitten, maar dan wat kleiner, kun je sneller aan de volgende beginnen! Heel veel plezier en je blok zit er prachtig uit! Mooie dag verder, liefs, Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat jammer dat je niet mee kon, maar je hebt jezelf wel heel lief getroost met mooie lapjes! Ik wens je een heel fijne tijd en geniet van alles! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hi PAuline denk ik die zit lekker in Spanje lees i dit! wat naar nu, nu sterkte , en denk aan jezelf. Maar je bent gezellig toch even weg geweest
  Maar gelukkig , ga je meteen leuke dingen doen, en net wat Daniëlle zegt, je gaat niet zitten kniezen achter de geraniums.
  Mooie lapjes, en een stevige beterschap knuffel.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bedankt voor je reactie op mijn blog. Tja,de RoPaRun roept altijd veel gevoelens op. Ben blij dat jullie er goed gebruik van hebben gemaakt! Daardoen alle RoPaRunners het tenslotte voor.
  Groetjes, Yvonne

  P.S.: het beste met je gezondheid hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooi en hou er de moed maar in.

  Groetjes Marie-Claire

  BeantwoordenVerwijderen