maandag 3 januari 2011

werkjes van de kerstvakantie

In de dagen tussen kerst en nieuwjaar heb ik niet stilgezeten. Of eigenlijk wel.....want als je zit te patchen of te borduren beweeg je natuurlijk niet veel, hihi.
Deze twee patroontjes heb ik geborduurd en er kleine kussentjes van gemaakt. Het werkje "winter" heb ik eens van internet gehaald en de sneeuwvlok komt van Simone van
Soet idee. Gezellige kleine werkjes die je op een middag/avond borduurt.Verder ben ik nog druk geweest met de FWQ, er zijn weer 4 blokken klaar en er liggen nog 4 blokken geknipt te wachten.

Ook heb ik eindelijk 1 sok afgebreid en de tweede is alweer gevorderd tot de hiel. Ik vind zelf gebreide sokken heerlijk zitten en heb zelfs afgelopen week sokken GESTOPT!!!
Aangezien ik een lange dikke teen heb, steekt die het eerste door de sok heen, terwijl de rest van de sok helemaal niet versleten is. Nou wil ik niet beweren dat ik weet hoe je sokken moet stoppen, maar als het ook niet zo netjes is......het zit toch in de schoenen, haha. Nu heb ik weer een voorraadje lekkere sokken en voel me heel "braaf" door deze nuttige bezigheid.

Ik heb ook nog een stitchery gemaakt van een patroon dat ik jaren geleden eens gedownload heb. Nu moet ik er alleen nog een randje omheen maken en kan die nog even ophangen bij de sneeuwmannen.Fijne dag verder,
Pauline

6 opmerkingen:

 1. Nou, Pauline je handjes hebben in ieder geval niet stil gestaan,leuke werkjes heb je gemaakt.
  Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. poehey, wat een werk verzet. het is maar goed dat je het borduurgèn georven hebt, want ík zou over zo'n kussentje 3 weken doen!
  ze zijn wel heel leuk geworden, ik had alleen een foto van de "stop" willen zien.
  lieve groet en tot....riet:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allereerst een heel gelukkig 2011 en met veel liefde gezondheid en geluk, en veel creativiteit, en zoals ik zie heb je al hele leuke dingen gemaakt,
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zijn ze joh! Die van die sneeuwman in de glazenbol is ook al zo leuk! Alle goeds voor 2011 met veel gezellige steekjes! Liefs, Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je leuke dingen gemaakt, ik ga eens gauw kijken of ik van dat winterborduurtje ook een patroontje heb. En die stitchery is ook al zo'n leukerd!
  Ook ik ben lekker met de FW bezig geweest, met het resultaat dat ik niet veel te showen heb.
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een leuke borduurtjes!!!
  ja, wat kun je je braaf voelen, he, als je zoiets als sokken stoppen gedaan hebt!
  ik heb het zelf nooit gedaan, maar zie nog zo mijn moeder voor me: draden spannen en dan één op en één neer.......;)

  BeantwoordenVerwijderen