zaterdag 29 januari 2011

niet veel nieuws

Deze week is er maar weinig uit mijn handen gekomen. Ik heb stof voor de rand van het baby-quiltje gekocht bij The Log Cabin. De blokjes zijn klaar en ik ben bezig met de sashings.

Ik weet niet wat het is, maar op de een of andere manier werk ik niet met plezier aan dit quiltje. Misschien omdat het niet mijn kleuren zijn???

Van de week was de quiltingbee bij mij en showde Mariet haar eerste rij voor de Civil War Quilt.

Ze krijgt via Magdaleentje elke maand 3 patroontjes met het stof en heeft er veel plezier om deze quilt te maken.

Het is zo'n lekker weertje, ik denk dat ik nog even profiteer van het zonnetje en nog wat ga naaien. 's Avonds begint het een probleem te worden, want mijn daglichtlamp vertoont kuren. Ik zal binnenkort eens moeten gaan zoeken naar een nieuwe.

Fijn weekend verder,
Pauline

5 opmerkingen:

 1. ik vraag me soms af of meer mensen daarlast van hebben, dus ik ben blij dat jij het nu ook hebt.
  gewoon geen zin! veel te doen, leuke werkjes en je krijgt de ene hand niet aan de andere om ze in elkaar te slaan en wat te gaan doen.
  ik ga morgen met patty mee naar best en kom dinsdagavond weer naar huis. ze opent haar atelier morgen en we gaan er maandag en dnsdag vilten. ik heb er zin in! pauline, fijn weekend en tot....riet:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, dat heb ik ook. Ik heb eens een quilt voor een kleindochter gemaakt met felle kleuren. Wat was ik blij dat hij af was!
  Wat mooi, die Civil War blokken, complimenten aan Mariet.
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens mij heeft iedereen stoffen en kleuren die inspirerend werken. Daartegen zijn er ook stoffen en kleuren die je juist kunnen demotiveren en afremmen. Ook al maak je het met veel liefde voor iemand die er helemaal blij mee is. Ik herken je verhaal dus wel. Maar toch wordt het een heel schattig baby quiltje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dan is het wel een voordeel dat de quilt niet zo groot hoeft te worden hihi! Ziet er wel schattig uit hoor, blauw met geel doet het altijd! Mooie avond, liefs, Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het het zijn van die schattige Zweedse kleurtjes,!! Maar ik hoop dat je toch inspiratie kan krijgen om het af te krijgen, want het zal heeeeeeeeeeeeeeeeeel leuk worden.
  Mooi de CWD blokken zo op een rij te zien.
  Fijn weekeinden groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen