zondag 5 september 2010

trouwdag en Root of the Madder

Gisteren zouden we onze 34e trouwdag gevierd hebben. We lieten die dag nooit ongemerkt voorbij gaan. Dus de eerste keer alleen wilde ik liever niet thuis zijn. En omdat ik het al twee jaar geleden was dat ik de zee gezien had, ben ik lekker in mijn eentje naar Zandvoort geweest. Het was wel een emotionele dag, maar ook fijn. De zee brengt altijd rust voor mij.

Natuurlijk ook een lekker visje gegeten op de boulevard. Dat smaakt toch altijd een stuk beter met de zeelucht en het geluid van de golven!
En bij thuiskomst stond er een mooie bos bloemen van zoonlief, die even samen met zijn/mijn neef 's avonds lekker is komen kletsen. En zo is de dag goed omgegaan.

Toen we 25 jaar getrouwd waren hebben we een klein feestje gegeven. Van te voren had ik lapjes gemaakt die de bezoeker konden tekenen. En daarvan heb ik deze quilt gemaakt. Aan de achterkant staan er nog een aantal.


Van quilten is niet veel terecht gekomen afgelopen week. Afgelopen vrijdag ben ik samen met Marion zowat de hele dag de hort op geweest. Eerst zijn we naar de open dag van the Logcabin geweest en daarna nog ergens op bezoek (wat nogal uitgelopen is) Heel onverwacht, maar erg gezellig (nietwaar Marie Louise?)

Deze week heb ik wel weer eens een paar sokken op de pennen gezet. Zo had ik wat te breien in de trein. Het enige wat afgelopen dagen op patchworkgebied gebeurt is, is deze blok van Root of the Madder. De komende dagen zal ik vooral bezig zijn met het tekenen en knippen van de diverse projecten. Zodat er weer wat te naaien valt.


Iedereen een fijne week,

Pauline

6 opmerkingen:

 1. Ha Pauline! Wat een mooi verhaal en bijzonder dat je het met ons wil delen! Ik hoop dat je er een positief gevoel an over hebt gehouden en je zult je zoon toch wel een extra knuffel voor de bloemetjes hebben gegeven?
  Liefs en tot...Riet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goh, volgens mij heb je vrijdag wel iets over Zandvoort laten vallen, of vergis ik me? Fijn dat je die dag zo hebt doorgebracht. Lekker een hele dag voor jezelf en je herinneringen.
  Tot woensdag bij Mariet!
  groetjes,
  Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn Pauline dat je de dag goed hebt doorgebracht en wat een idee om alleen naar Zandvoort te gaan.
  Ik vond het ook echt gezellig vrijdag en het was helemaal niet uitgelopen,maar de volgende keer moet ik even bellen als er iemand meekomt dan kan er tenminste nog gebak gehaald worden en nog andere lekkere dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. A very hard day I am sure Pauline. Your 25 year quilt is wonderful and full of lovely memories.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat moet dit een moeilijke dag voor je zijn geweest. Gelukkig maar dat je zo`n lieve zoon hebt die je zo`n warme thuiskomst heeft bezorgd.
  Groetjes van Marianne en tot woensdag

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Was even stil van je verhaal, maar ben blij dat je er een mooie dag van hebt gemaakt.en dat je aan mooie herinneringen hebt lopen denken. en heerlijk even hebt uitgewaaid.
  Wat een schitterend quiltje, ook dat is iets waar een mooie herinnering aan vast zit,
  en wat lief dat zoonlief een bosbloemen kwam brengen.
  Knuffel Joke

  BeantwoordenVerwijderen