woensdag 8 september 2010

no flower wednesday

Deze week zijn er geen bloemetjes bijgekomen. Het is een echte "rommelweek" geweest met veel bezoek krijgen en bezoek afleggen. Dus een gezellige, maar weinig productieve week.
Maandag is mijn nichtje Riet op bezoek geweest en die heeft me weer aan het haken gekregen. O.a. the Granny square en een "kronkelsjaaltje". En zo heb ik er dus een nieuwe verslaving bij gekregen. Voor het sjaaltje ben ik snel even naar de Wibra gefietst om een knot wol te kopen. Voor de squares wil ik toch wat meer kleuren hebben, dit is nog maar een proeflapje.

En het bleef niet bij de haakles. Riet had ook nog een cadeautje bij zich. Een mooie ketting met o.a. vilten kralen en stukjes fietsband. Hier geshowd door Keno. Die zich maar wat graag boven op de tafel installeert zou gauw als ik mijn rug gedraaid heb. En dan ook nog diep beledigd doen als ik hem ervan afjaag. Maar nu heeft hij even fotomodel gespeeld.
Een tijdje geleden liet ik de blokken zien die ik al af had van de Dublin Steps. Ik schreef toen dat ik hoopte om de "steps" zelf in Dublin te hebben gezet voordat de quilt klaar was. Nou, dat gaat binnenkort gebeuren. Over een paar weken vlieg ik samen met mijn zoon naar Dublin. Ik verheug me er reuze op. Daarom heb ik vandaag, tijdens de bee bij Mariet, nog maar eens een blok van de Dublin Steps gemaakt.

Streng bewaakt door Keno (die toen ├ęcht van de tafel afmoest).

Maar nu wordt het tijd dat ik eens een paar uurtjes ga tekenen en knippen zodat ik verder kan met de projecten waar ik aan bezig ben.

Zaterdag gezellig naar de ATT in Deventer samen met Marion. Ben benieuwd of we nog mede-bloggers tegenkomen.

fijne dag verder,
Pauline

7 opmerkingen:

 1. Ja, er zitten maar 24 uur in een dag en je kan niet alles tegelijk, gelukkig maar! Wat is Keno een fotomodel, maar hij kijkt alleen zo triest. Ik heb nu geen dieren meer, maar ik had een kat die overdag zich netjes aan de regels hield, maar als ik naar bed was ineens niet meer. Toen we verhuisd waren en hij de tuin en de omgeving erachter had ontdekt, daagde hij alle honden uit en als het heel spannend werd, dook hij vlug onder de heg door en was meneer thuis.
  Veel plezier met alles.
  http://quiltaart.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gewoon te weinig uren in een dag....
  Wat een prachtig fotomodel.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Pauline,
  Dank je voor je reactie op mijn blog. De sokjes zijn vrij klein hoor! zo,n 15 cm lang en 7 cm breed. Maar erg leuk om ermee bezig te zijn.
  En ik heb je naam genoteerd voor mijn give away. Duimen nu, maar ja dan kan je niet lekker werken LOL.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke haakwerkjes en dat lieve fotomodel laat een mooie ketting zien. Apart, vilten kralen en stukjes fietsband,maar het ziet er leuk uit.
  Fantastisch, dat je met je zoon naar Dublin gaat, dat blok is trouwens ook mooi!
  Veel plezier zaterdag!
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik lees niks over hoe je het blokje kin elkaar had gezet.... hi hi
  Keno is echt braaf, zo op de foto. Daar zou toch iedereen jaloers op worden!!!!
  Dat gek hoofd boven de quilt heeft niets met jouw fotografeerkwaliteiten te maken. Maar ik vind het toch gek uit zien, alleen een hoofd erboven en voeten eronder.....
  groetjes,
  Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O wat heerlijk even een paar dagen eruit, nu geniet maar volop.
  Wat een leuk blok is dat.
  Wat is die brei-techniek toch leuk!
  Schitterend je hond, en zo fotogeniek.
  Groetjes Joke en een fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Love the hook work and Keno is so sweet. Off to Dublin in a couple of weeks sounds like lots of fun!

  BeantwoordenVerwijderen