woensdag 7 juli 2010

Only one flower this wednesday en the framer's wife

Zoals de titel al zegt....deze week is er maar een hexablom genaaid.

De eenzame bloem ligt op een kussen van Hardanger, dat ik jaren geleden van mijn zus Mariet het gekregen. Het is nog steeds een pronkstuk voor mij.

Gisteren heb ik wel nog een stapeltje nieuwe hexjes geknipt en geplakt. Aangezien er weer een hittegolf verwacht wordt ben ik dus voorbereid. Dit is gewoon het makkelijkste werk om in de tuin te doen. Geen spelden, geen stukjes stof die wegwaaien. Maar dan moet het natuurlijk ook weer niet te warm worden om een naald vast te houden. Want dan verschuil ik me in een donker huis.


Marion is een virtuele bee gestart voor de Farmer's Wife. Het is de bedoeling om op de 22e van elke maand een update te laten zien van onze blokjes. Gelukkig heb ik nu dus nog even de tijd om een paar nieuwe te maken.

Fijne dag verder,
Pauline

9 opmerkingen:

 1. Beautiful flower this week Pauline and I missed seeing your flowers last week. They are just as beautiful! I'm glad your POTC book arrived. Enjoy!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi gemaakt je bloemetje, en wat een heerlijk stapeltje hexies ligt daar klaar...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij zult de hittegolf binnen wel overleven zo te zien. Die stapel hexjes liegt er niet om. En alhoewel het er maar eentje is deze week, is ie wel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook een quilter is op alles voorbereid, dus ook op een hittegolf pfffff!! Maar jij kunt je tenminste vermaken, koel denken en over je heen laten komen hihi!! Mooie avond en bedankt voor je blogbezoekje!! Groeten, Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij kunt weer vooruit voorlopig.
  Hopelijk is de warmte weer snel voorbij en wordt het wat aangenamer weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Één bloemetje maar??? nou Pauline, dat valt me tegen!(HAHA) Toch te veel voetballen gekeken? We komen trouwens niet zó vaak in de finale! Wat hebben we genoten gisteren. Toen we de honden gingen uitlaten was het echt een gekkenbende op straat. Allemaal toeterende auto's en brommertjes. Hopelijk zijn er geen ongelukjes gebeurd!
  Groetjes en tot....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Your flower is lovely and you have a great pile there ready to stitch. I am thinking of getting the Farmers Wife book too, it will be a good little challenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie bloem! en zo te zien heb je een aardig stapeltje weg te werken,succes ermee.

  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Beautiful Flower,,,,another bloom for your garden..well done..

  BeantwoordenVerwijderen