vrijdag 18 maart 2011

Affootje

Omdat de Farmer's Wife Quilt in elkaar zit, ben ik eens op zoek gegaan naar UFO's. Toen kwam ik dit tafellopertje tegen dat al een paar jaar over een rekje hing. Half gequilt. Na een paar avondjes quilten en biezen vastzetten, ligt het nu te pronken op tafel. Ik heb er maar meteen bijpassende roosjes bij gekocht.

Detailfoto:


Ondanks het grijze en grauwe weer wordt het wel degelijk lente. Ik zie de merel de hele dag al in de heg vliegen met takjes en mos. Ook de eksters zijn hard bezig in de eikenboom in het plantsoentje. Het koolmeesje waagt zich af en toe in een vogelhuisje en het longkruid bloeit al volop. Nu alleen nog een zonnetje erbij en dan kunnen we geloven dat het voorjaar begonnen is.

Morgen is er hier in de stad een hele grote jaarmarkt (St. Joep). Altijd heel erg druk en gezellig met veel standwerkers. Ik kan daar met plezier bij blijven staan luisteren.

Vanmiddag heb ik een nieuw patchworkboek gekocht. Ik was op zoek naar een ander boek, maar nu bleek mijn boekwinkel ook een klein voorraadje quiltboeken te hebben. En je krijgt er ook nog het boekenweekgeschenk bij, waar je a.s. zondag gratis mee kunt reizen in de trein. Dan ga ik zondag toch maar een bezoekje brengen aan de handwerkbeurs in Den Bosch.

Ik heb al een paar leuke quilts gezien die ik zou willen maken.

Fijne dag verder,
Pauline

10 opmerkingen:

 1. ik kom snel in het echt naar je affo kijken, lijkt me heel mooi. veel plezier op sint joep morgenen geniet van de standwerkers. groetjes, riet:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie loper!
  En zo'n boek als geschenk is ook altijd leuk, goede schrijver!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie affo! En nog gefeliciteerd met farmer's wife!
  :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O,Pauline,wat een mooi rozenquiltje, echt prachtig. En ook al zijn het geen voorjaarsbloeiers ze zijn in alle jaargetijden mooi.
  Bloeit bij jou het longkruid? Hier is het blaadje nauwelijks te vinden. Wat liggen we hier dan behoorlijk achter.
  Fijne St.Joep morgen en groetjes van Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo zeg, dat zijn een aantal vliegen in 1 klap! Een quiltboek, het boekenweekgeschenk, vrij reizen, bezoek handwerkbeurs....
  En dan ook nog naar St Joep! Veel plezier! Ik sla over want ik ben nog steeds verkouden en volgens mij wordt het morgen echt St Joep weer (grauw en regen). Niks voor mij.
  Tot woensdag bij mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. schattig quiltje!! Zonde dat het zolang op het strafbankje heeft gehangen: was echt niet nodig!!
  fijn weekend met al die leuke activiteiten!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie tafelloper, jammer dat hij zo lang heeft moeten wachten, maar nu heb je er toch plezier van. Je FW bijna af, als eerste, spannend, hoor! Wat een leuke dingen, mooi quiltboek gekocht, St Joep en gratis naar de handwerkbeurs in Den Bosch! Heel veel plezier!
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel gezellig voorjaar op de tafel. Komende week (begin van de week) wordt er lekker veel zon verwacht!!!
  Als ik had geweten dat je naar St. Joep ging had ik met je afgesproken, wat je zegt, altijd gezellig. Gelukkig heeft Marion niet gelijk en schijnt het zonnetje.
  Veel plezier morgen in Den Bosch, gaat Mariet gezellig met je mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke loper is dit geworden, en fijn dat er nu een UFO een AFFO is. Veel plezier met je nieuwe boeken en natuurlijk op de beurs in Den Bosch.

  BeantwoordenVerwijderen