woensdag 22 december 2010

Farmer's Wife Quilt update

Alweer de 22e van de maand en dus showtime voor de blokken van de FWQ. Deze maand zijn er ELF blokken bijgekomen. Ja, ja, ik heb hard gewerkt, maar ook met veel plezier.

Ik weet niet meer hoe de blokken heten, omdat er ook al nieuwe blokken aan de quilt staan. Maar de nummers zijn 25, 26, 100, 30, 31, 39, 47, 45, 55, 57 en 60.


Er is ook weer een rij aan elkaar gezet. Het "boerenmèchelke" is weer wat groter gegroeid. Hier laat ik het even bij, want voor de rest wil ik kijken dat er niet teveel dezelfde kleurschakeringen bij elkaar komen.Weer een maand voorbij waarin ik met heeeeel veel plezier gewerkt heb aan deze quilt.
Momenteel staat de stand op 35 blokken, nog 24 te gaan.

Vanmiddag ga ik weer nieuwe blokken knippen, zodat ik de kerstdagen lekker kan naaien. Misschien wel met een romantische film op de t.v. (Neeee, geen Sissi, hihi).

Nu snel een boterhammetje eten en dan op bezoek bij de mede-boerinnen.
Fijne dag verder,
Pauline

10 opmerkingen:

 1. Je hebt echt hard gewerkt. Wat een mooie quilt wordt dit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat heb jíj hard gewerkt zeg!! en tussendoor ook nog een bezoekje bij mij en in het ziekenhuis geweest! wat nu aan de muur hangt vind ik fan-tas-tisch! ik kan me voorstellen dat zóveel mensen er aan werken, elk blokje is een kunstwerkje op zich. lieve groet en tot....riet:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooie blokken ! Je hebt veel gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat wordt deze quilt mooi en wat is-ie verslavend he!! Zeker als je zo'n stuk al aan elkaar hebt zitten, wil je steeds verder om te kijken hoe hij er uit gaat zien. Ik denk dat ik in de kerstvakantie ook al wat aan elkaar ga naaien in rijen. Ach en er is altijd baas boven baas en nu ben jij dat!! Ik zal niet zeggen: wacht maar tot volgende maand, want ik denk dat je mij dan ook weer de baas zult zijn. grrrrr :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, elf van die mooie blokken. Super.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige blokken en zo heerlijk veel! Mooi om zo te zien groeien, je schiet nu wel erg hard op, weet je al hoe groot je hem wilt gaan maken?
  Helaas ik dus niet een blok, maar als je leest waarom, dan snap je het wel! Fijne feestdagen en een geweldig creatief 2011! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie blokken heb je er weer bij dit keer. En wat zijn die kleuren mooi zo allemaal bij elkaar. En je bent al lekker over de helft, dus het schiet mooi op.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wooh, Pauline, wat veel en nog zo mooi ook. Volgens mij gaat het helemaal goedkomen met die kleurindeling. Wafels bakken staat voor volgende week op mijn programma, heerlijk als het nog zo koud weer is. ( ik maak ze overigens met verse gist) maar deze week waren de worstenbroodjes aan de beurt. Alvast fijne kerstdagen! groetjes Peti

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat heb je er al veel: het ziet er prachtig uit: zulke mooie kleuren!!!
  alvast fijne dagen!!! groetjes, Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie blokken en zoVEEEL!! Fijne feestdagen, groetjes Else

  BeantwoordenVerwijderen