dinsdag 14 februari 2012

winterslaap en sneeuwmannen

Het lijkt inderdaad wel of ik een winterslaap gehouden heb. Het is al meer dan 1 maand geleden dat ik geblogd heb. Na een paar verontruste mailtjes en telefoontjes zal ik maar weer eens een levensteken geven.

Er is dan ook weinig te melden op handwerkgebied. Op de quiltingbees heb ik wat blokken genaaid en dat was het dan ook.

Met het voorjaar voor de deur begint ook weer de zin in handwerken terug te komen. Ik moet weer eens blokken gaan knippen. Het is altijd lekker als er een voorraadje ligt. Dan neem je sneller een werkje op.

Wel heb ik 1 paar sokken gebreid en die zijn al bij de nieuwe eigenaar. En verder staan er nog 2 sokken op de pennen in een vergevorderd stadium. En het begin van een paar herensokken is ook al gemaakt. Dat moet een cadeautje worden, maar hoeven pas in de zomer klaar te zijn. Maar ik ken mezelf, zo ben ik enthousiast aan het breien en even later is de zin over. Dus neem ik ruim de tijd, hihi.


Leuke kleur, he? Ik brei de sokken wel in het koffieboontje-patroon, anders wordt het wel erg saai breien

Omdat ik niets nieuws kan laten zien, een foto van mijn sneeuwvlokkenquilt. Die hangt altijd als het koud is. Dus misschien kan hij binnenkort weer de kast in????Dat ik dol op sneeuwmannen ben is wel bekend, hier zijn een paar van mijn geborduurde sneeuwmannen.
Dit geurzakje heb ik 3 jaar geleden al geborduurd, maar pas recent afgemaakt. Een werkje van 10 minuten! Het is een pakketje uit Schotland, afkomstig van Riet. Het is weer bij haar terug. Misschien kan ze het in haar koffer stoppen als ze over een paar dagen naar Schotland gaat?


Hebben jullie ook zo'n problemen met het uploaden van foto's? Het duurt erg lang en soms moest ik een paar keer proberen eer het lukte. Maar ik heb me niet verveeld met het uploaden, want dan speelde ik snel een potje Wordfeud. Pffff, weer een nieuwe verslaving, haha.

En dan ga ik eens langzaam bijlezen en reactie achterlaten bij mijn mede-bloggers. Dat is er ook een beetje bij ingeschoten.

Fijne dag verder,

Pauline

9 opmerkingen:

 1. welcome back! zullen we na de vakantie nog eens koffie drinken? misschien blijven we dan een beetje wakker:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie sokken en erg leuke borduurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik "leef" ook nog. De "kleine"meid neemt aardig wat tijd in beslag...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha een gezellig blogje met mooie dingen en ach ik denk dat e allemaal in de winterslaap zitten

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hee ik speel ook.... wereldreis......zoek je me op?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Maar vervelen doe je je niet dus hihi! Je sneeuwvlokken quilt is prachtig zeg! Lieve borduurtjes! Mooie dag, liefs, Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nog proficiat met je verjaardag. Ik las het op de blog van Gonny.
  Dus, hieperdepiep, en nog heel veel jaren in vooral goede gezondheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik dacht vandaag: Wat is het lang geleden dat Pauline geblogd heeft. Het is dus al veel langer dan ik dacht. Ik hoop, dat alles goed met je gaat!
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zag je op de blog van Marion op de regiodag. Je bent er dus nog, ik maakte me zorgen, je bent zo lang weggeweest. Groetjes vanuit Noord-Limburg.

  BeantwoordenVerwijderen