zondag 20 februari 2011

award, mooi boek en mooie film

Vanmorgen zag ik dat ik van Marianne een Award heb gekregen. Bedankt Marianne! Wat heb je er een mooi verhaal bijgeschreven. Ik ga de Award niet verder geven, volgens mij hebben al veel mensen hem gehad. En ik vind zoveel blogs leuk en vooral inspirerend.

Op handwerkgebied ben ik alleen bezig geweest met de FWQ. Die update is pas a.s. dinsdag. Dus daar kan ik geen foto's van laten zien.

Wel heb ik vorig weekend een prachtig mooi boek gelezen, Vaslav van Arthur Japin. Voor het eerst in twee jaar heb ik weer eens een boek in 1 ruk uitgelezen, heerlijk.
Ik kan het boek iedereen aanbevelen.


Van de week vond ik een foldertje van de bioscoop en zag dat er ook op zondagochtend voorstellingen waren. Dus heb ik vanmorgen een bezoekje gebracht aan Foroxity en heb de film "The King's speech" gezien. Wat een mooie film met af en toe een "traantje wegpink moment". Nu moet ik eerlijk bekennen dat Colin Firth een favoriete acteur van me is, dus de rol van King George VI zat al goed. Alleen jammer dat je voorfilms krijgt te zien met veel geweld en (voor iemand met hoogtevrees zoals ik) enge scenes van hoge gebouwen etc.
Maar The King's Speech kan ik ook van harte aanbevelen, echt zo'n heerlijke Britse film. En het was zo gek nog niet om op zondagmorgen om 11 uur in de bioscoop te zitten, het was best al druk (vooral de kinderfilms). In ieder geval voor herhaling vatbaar.Fijne zondag verder,
Pauline

9 opmerkingen:

 1. ha pauline, jij ook gefeliciteerd met je award.
  aan het boek ben ik nog niet begonnen en naar de film wil ik ook nog gaan, weet alleen niet wanneer, misschien volgend weekend tijdens de kinderoptocht, ik ga toch niet kijken.
  moet vandaag een beetje rust in de beentjes krijgen na gisteren, maar het was een superleuk feest, anders, maar leuk:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je award! Ik heb nog nooit iets van Arthur Japin gelezen, dus dat moet toch ook eens gebeuren. En die film lijkt mij ook prachtig. Sinds 1995, toen Colin Firth Mr. Darcy speelde, ben ik ook fan van hem. Èn ik heb een zoon die Colin heet, wat in 1967 een heel onbekende naam was hier. Maar dat terzijde.
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee, jij ook gefeliciteerd met je award! Die film zou ik ook wel willen zien, maar bij mij komt er altijd maar erg weinig van om films te gaan kijken. Zijn we woensdag bij Mariet? Ik heb er echt zin in. Tot dan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tussen al het quilten door en andere beslommeringen lees ik ook nog steeds een boek. Deze titel heb ik dus al vast genoteerd. Ik heb van Arthur Japin tot nu toe alleen de overgave gelezen. Ook een mooi boek. En de film lijkt me inderdaad ook een aanrader.
  Zo te lezen kunnen we woensdag nog een paar verrassingen verwachten. Ze maken ons wel nieuwsgierig,hè?
  Fijne zondag nog en groetjes van Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Proficiat met je award, je verdient het! Lekker he, zo op zondagochtend in de film. Ik vind dan wel vreemd dat het nog licht is als je naar buiten komt :-D. Knufzz. Peebee

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je Award
  Hoop dat die film ook naar Zweden komt, lijkt me erg interessant, en vooral omdat hij het goed gekozen heeft, de liefde en afstand heeft gedaan van de troon.beter dan wat er nu allemaal gebeurt in de UK
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk weekend geloof ik!
  Heb ook gehoord dat het een mooie film is.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd!! Hier staat de film ook op de lijst om te gaan zien! Mooie dag, liefs, Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lucky you, dat je de film al gezien hebt, het lijkt mij ook zo'n mooie film!!
  Vaslav heb ik toevallig vorige week gekocht, ligt op de stapel voor de mei-vakantie, met nog veel meer natuurlijk.......;)
  maar het begint wel te kriebelen als jij erover schrijft!!!
  groetjes,
  Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen