donderdag 25 februari 2010

Het vorige berichtje werd zo snel door DS op de blog gezet dat ik nog geen tijd heb gehad om iets over de quilt te vertellen.
Deze quilt heb ik in 2004 gemaakt van een stoffenpakket, dat ik indertijd bij de Quiltnaald in Brielle gekocht had. De serie heette Spices and Herbes en heet de quilt nu ook. De sterren komen uit een boekje over mozaïekvloeren. Alleen sterren vond ik een beetje saai en daarom zijn er applicatieblokken aan toegevoegd.

6 opmerkingen:

 1. Zoooo, daar ben ik weer met mijn 2e eerste reactie op jouw blog! Ik heb geen idee wat ik in mijn 1e eerste reactie heb geschreven. Iets van gefeliciteerd en welkom in blogland????

  Je url is overigens: http://paulinehandwerken.blogspot.com

  Succes verder! Maak nog wat mooie foto's en verhaaltjes en ik blijf je volgen.

  groetjes,
  Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 2e bericht: er wordt een erg vreemde tijd gemeld. Je moet 's even kijken of de tijd in je computer goed staat en anders in je blog onder het tabje Instellingen/Opmaak.
  Ach, het leven van een blogger gaat niet over rozen....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hehe, de aanhouder wint. Alle begin is moeilijk, voor jou om een blog te starten en voor mij om een reactie te plaatsen, Vele verloren uurtjes waarin ik een hoop steekjes had kunnen doen, maar we zijn er, en nu echt wat steekjes gaan doen, o nee, eerst de afwas, is maar goed ook want ik heb koude handen gekregen van achter de computer te k*******

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha, wat leuk Pauline een eigen blog.
  En al meteen een mooie quilt te zien.
  Met een beetje oefenen en wat hulp lukt het wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een nieuwe blogger! Leuk en dan meteen zo'n mooie sterrenquilt laten zien. Hij is heel erg mooi! Succes met bloggen en laat Blogger je niet de baas zijn. Komt vast goed.

  BeantwoordenVerwijderen