zaterdag 27 februari 2010


Vandaag las ik bij Marion dat elke 27e van de maand "blue wave" was. Daarom vandaag mijn blauwe quilt op de blog. Ondanks dat blauw mijn lievelingskleur is heb ik pas 2 quilts in het blauw gemaakt.
Jullie kunnen dan meteen kennis maken met een van mijn huisgenoten. Rhoba, een zwerfhond, afkomstig uit Rhodos. We hebben haar nu anderhalf jaar en nog steeds merk je dat ze in het verleden mishandeld is. Maar je kunt aan haar omvang zien dat ze een hekel aan wandelen heeft.
Er is nog een andere hond in huis, die mag later eens op de foto.
Vandaag was het voor eerst een beetje lente, heerlijk.
Morgen gezellig naar de Handwerkbeurs in Zwolle samen met mijn zus (die ook quilt)

donderdag 25 februari 2010

Het vorige berichtje werd zo snel door DS op de blog gezet dat ik nog geen tijd heb gehad om iets over de quilt te vertellen.
Deze quilt heb ik in 2004 gemaakt van een stoffenpakket, dat ik indertijd bij de Quiltnaald in Brielle gekocht had. De serie heette Spices and Herbes en heet de quilt nu ook. De sterren komen uit een boekje over mozaïekvloeren. Alleen sterren vond ik een beetje saai en daarom zijn er applicatieblokken aan toegevoegd.

Dit is mijn eerste poging om een mooie blog (met foto) te plaatsen (met enige hulp van quiltvriendin aka hulplijn en zoonlief althans).